29/11/2014

Claudio Sacchi (Stilleven)

 

Italiaanse kunstenaar Claudio Sacchi (Claudio Sacchi) werd geboren in Pesaro (Italië) in 1953. Onderwijs begon te schilderen op een kunstacademie in Urbino, en bleven hun artistieke niveau aan de Academie voor Schone Kunsten in Florence te verbeteren. Sinds 1977, het werk van deze getalenteerde Italiaanse werden opgenomen in het archief van het Kunsthistorisch Instituut in Florence, in de sectie gewijd aan de Italiaanse kunst.

Van 1980 tot 1982 heeft Claudio schilderkunst aan de School of Art en Restauratie onderwezen in Spinelli. Zijn solo-tentoonstellingen werden gehouden in de meeste grote Italiaanse steden zoals Rome, Milaan, Bologna, Genua, evenals in het buitenland - in Amsterdam, Monte Carlo, Nice en Cannes.

In tegenstelling tot de meeste van zijn collega's, kunstenaars, heeft hij niet bezwijken voor de nieuwe trends in de schilderkunst van die jaren en is trouw aan zijn stijl gebleven - realisme, die aangescherpt en geperfectioneerd met elke nieuwe canvas ...

 

u1.jpg

 

 

u4.jpg

 

u6.jpg

 

u9.jpg

 

u12.jpg

 

u15.jpg

 

u17.jpg

25/11/2014

Impressionisme + academische Giuseppe De Nittis.

 

Giuseppe De Nittis Italiaanse schilder, minder bekende, maar zeer interessant vertegenwoordiger van de beweging van het impressionisme, waarvan sommige verbluffend mooie beelden van Parijs, waarin het indrukken van zijn beelden visuele poëzie geworden zijn vertrokken.

 

Spanning, wordt de hartslag van het leven voelde in zijn werk, zelfs als zijn personages gewoon zitten. Hij had een goed oog voor de kleine details die het weefsel van het dagelijks zhizni.Nekotorye zijn schilderijen lijken op oude daguerreotypieën en deze indruk is te danken aan de prachtige kleuren, waar hij werkte zo enthousiast. Het is jammer dat hij stierf vroeg ...

 

d1.jpg

 

Dada Schilderijen

 

Signora_Napoletana

d2.jpg

Geboren 25 februari 1846 in Barletta, waar hij studeerde schilderkunst met Giovanni Battista Kahlo. Na aftrek van het Instituut in 1863 voor ongehoorzaamheid aan de regels, begon hij zijn carrière door het sturen van twee foto's per Napolitaanse tentoonstelling. Toen in 1867 verhuisde hij naar Parijs en tekent een contract met de kunsthandelaar Goupil Adolphe, het plegen om te schrijven web op populaire en winstgevende onderwerpen. Na De Nittis kreeg een beetje roem, keerde hij terug naar Italië, waar hij schrijft met de natuur uitzicht op de Vesuvius.

 

 

d3.jpg

 

 

In 1872, weer verhuisde naar Parijs, maar zonder een contract met Goupil. Twee jaar later, een van zijn schilderijen op de Salon slaagt, en hij tegelijkertijd deel te nemen aan de eerste tentoonstelling van de Impressionist op uitnodiging van Edgar Degas.

 

 

d4.jpg

 

 

Dit werd gevolgd door een reis naar Londen, waardoor De Nittis begon met veel enthousiasme aan het werk in de impressionistische techniek, waaronder hij begint te maken van tekeningen in pastel. In latere jaren, reisde hij vaak naar Italië, maar woonde in Parijs, zijn huis werd een verzamelplaats van beroemde kunstenaars en schrijvers, onder hen waren de gebroeders Goncourt, Emile Zola, Manet en Walter Duranty.

 

 

d5.jpg

 

 

In 1884, op de leeftijd van 38 de Nittis stierf plotseling aan een beroerte in Saint-Germain-en-Laye.

 

d6.jpg

 

 

d8.jpg

 

 

d10.jpg

 

 

d12.png

 

 

d15.jpg

 

d18.jpg

 

d21.jpg

24/11/2014

Artist Louis Aston Knight (1873 - 1948g.g.)

 

Louis Aston KNIGHT (Louis Aston Knight)
(1873 1948) America
Louis Aston Knight (Louis Aston Knight) was the son of the American artist.
He was born in Paris in 1873 and graduated from art school in England.
He soon became popular not only in Europe but also in the US.
Even President Harding had bought one of his paintings, and it still hangs in the White House.
Louis Aston Knight died in 1948. Many works have received international recognition and placed in museums in Luxembourg, France and America.

q1.jpg

Comet_Halley_31.jpg

Comet Halley

q2.jpg

q6.jpg

q8.jpg

q12.jpg

q14.jpg