04/12/2014

Christiane Vleugels (België)

 

Christiane Vleugels (Raipun)

 

gg1.jpg

Belgische kunstenaar Christiane Vleugels, die nu vijftig, uit de kindertijd hield om al dat rond zag trekken. Toen Christian twaalf jaar oud was, mijn ouders besloten om haar te sturen om te studeren aan de Academie voor Schone Kunsten. Als gevolg daarvan kreeg ze het kunstonderwijs, bezat al de nodige kennis in tekenen en beeldhouwen ...

Toen Christian was zeventien jaar oud, besloot ze om hun lot te proberen in de stad Antwerpen (zoals in België). Hierdoor bleef ze daar maken reclame en andere decoratieve patronen. Nog later, was de kunstenaar aan de Koninklijke Academie van Antwerpen, waar geperfectioneerd de techniek van het schilderen met olieverf.

 

Bij zijn terugkeer in België, moest ze zeer actief werken aan een leven met hun talent te maken. Ze deed een groot aantal nevysokooplachivaemoy werk zoals het kopiëren van schilderijen van andere auteurs. Vandaag, terugkijkend op de afgelopen jaren, Christian voelt niet de onderdrukking van de tijd, zelfs integendeel - meer bewust van het nut van die zware jaren voor haar professionele groei. Op dat moment het slijpen van zijn schildertechniek, Christian waardevolle ervaring opgedaan en, als gevolg daarvan, in staat was om zijn eigen stijl te vinden in de schilderkunst.

 

gg3.jpg

 

gg5.jpg

 

gg7.jpg

gg9.jpg

 

gg12.jpg

 

gg15.jpg

Les commentaires sont fermés.