30/12/2017

Michael Cheval. Absurdi taiteilija

.............
Michael Cheval (Michael Cheval) on tunnustettu johtava nykytaiteilija maailmassa, joka on erikoistunut absurdialaisiin maalauksiin, piirustuksiin ja muotokuvia. Tekijän määritelmän mukaan "järjettömyys" on todellisuuden käänteinen puoli, logiikan kääntöpuoli. Hän ei mennyt surrealistisen unelman tai alitajunnan työn yli.

Tämä on mielikuvituksellinen peli, jossa kaikki yhteydet on valittu huolella rakennettuun tarinaan. Jokainen Michaelin maalauksista on kartta hänen matkalistaan ??illuusioon. Hänen teoksensa ovat usein metaforisia ja vaativat tarkkaa silmää tulkitsemaan usein piilotettuja vihjeitä.

25-1.jpg
Michael Cheval syntyi vuonna 1966 Kotelnikovossa, pienessä kaupungissa Etelä-Venäjällä. Hän kasvoi taiteellisessa perheessä, hänen piirustuksensa rakkaus ilmestyi hänen varhaisimmasta lapsuudestaan. Hänen isänsä, Mikhail Khokhlachev, itseoppinut taiteilija ja hänen isoisänsä Yuri Lipov, ammattimainen taiteilija ja kuvanveistäjä. Kyky ymmärtää kaiken "lennossa" antoi hänelle mahdollisuuden alkaa piirtää monimutkaisia ??sävellyksiä kolmena vuotena.

25-2.jpg

 

25-3.jpg

25-4.jpg

25-5.jpg

 

Michael Cheval myyntipalsta netissä

Les commentaires sont fermés.